Casa Kiara
Silvercoast

Algemene voorwaarden bij het huren van Casa Kiara Silvercoast

Huurvoorwaarden

De prijzen zijn afhankelijk van de verblijfsperiode.
De eigenaar heeft het recht om op eendere welk moment de prijzen aan te passen.

1. Aankomst en vertrek

Zaterdag geldt in principe als wisseldag. In onderling overleg kan eventueel een andere aankomst- of vertrekdag worden afgesproken.
De door u gehuurde woning is beschikbaar vanaf 16.00 uur op de dag dat de huurperiode ingaat en dient op de laatste dag van de huurperiode voor 10.00 uur te worden verlaten.
We verzoeken u uw aankomst te plannen omstreeks 16.00 uur. Als dat niet zou lukken, vragen wij u ons tijdig telefonisch (+32 471 58 83 03 ) op de hoogte te stellen van de verwachte aankomsttijd.

2. Reservering

Het reserveren kan online of per e-mail gebeuren. Genoemde wijzen van reservering zijn bindend voor de opdrachtgever. Wij willen u erop wijzen dat boekingen die u via het internet maakt definitief zijn. De zogenoemde “afkoelingsperiode” die in de wet “kopen op afstand” wordt genoemd, is niet van toepassing op het huren van ons vakantiehuisvia onze site. Zodra een boeking door de eigenaar is bevestigd, sturen wij u een bevestiging via e-mail. In dezelfde e-mail ontvangt u tevens de factuur.

3. De prijzen

Prijzen zijn inclusief BTW.
Het gebruik van bed-, bad- en keukenlinnen is in de huurprijs inbegrepen.
Het gebruik van water, gas, elektriciteit en airco is ook inclusief (tenzij anders vermeld bij de beschrijving van het verblijf).

De Borg bedraagt 350,00 €uro (driehonderdvijftig euro) en dient mee betaald te worden binnen de 5 werkdagen na bevestiging boeking. Deze borg zal U na afloop van uw verblijf teruggestort worden op de rekening waarmee u uw overschrijving deed, en dit na controle van de vakantiewoning op eventueel aangebrachte schade.

4. Aantal personen

De huurprijs is gebaseerd op een basisaantal gebruikers van 6 personen.  Het is verboden om met meer dan 6 gasten gebruik te maken van het vakantiehuis.

5. Voorschot en betaling

Om de boeking te bevestigen vragen wij een voorschot van 30% van de totale reissom, te betalen binnen vijf werkdagen na ontvangst van de huurbevestiging/factuur alsook een bedrag van 350,00 euro als borg. Het saldo moet ten laatste 6 weken voor aankomst worden betaald. Boekt u minder dan 6 weken voor aankomst, dan dient u direct het totale huurbedrag over te maken binnen vijf werkdagen na ontvangst van de huurbevestiging/factuur.

6. Annulering door huurder

Annuleringen dienen telefonisch of per e-mail te worden doorgegeven en zijn pas geldig na onze bevestiging.
Annuleert u uw verblijf minder dan 8 weken voor de afgesproken aankomst, dan bedragen de kosten 30% van de huursom.
Annuleert u uw verblijf tussen 6 tot 8 weken voor de afgesproken aankomst, dan betaalt u 75% van de huursom.
Annuleert u uw verblijf minder dan 6 weken voor de afgesproken aankomst of bij het niet verschijnen, is de gehele huursom verschuldigd.

We raden sterk aan om naast een reisverzekering ook een annuleringsverzekering af te sluiten om u te beschermen tegen deze kosten.

7. Annulering door Casa Kiara

Indien wij door omstandigheden geheel buiten onze schuld worden gedwongen uw reservering te annuleren, dan betalen we u de reeds betaalde huursom terug, echter zonder bijkomende schadevergoeding.

8. Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan.

9. Schoonmaak

De vakantiewoning wordt steeds voor aankomst schoongemaakt. De eindschoonmaak van het huis wordt door ons uitgevoerd deze kosten zijn in de huurprijs inbegrepen. Wij verwachten wel van u dat u het huis opgeruimd achterlaat: huis aanvegen, afwas doen, beddengoed afnemen enz. Bij het niet naleven hiervan zijn wij genoodzaakt de kosten van de eindschoonmaak te verrekenen met uw borg.

Een extra schoonmaak tijdens uw verblijf kan mits supplement.

10. Water

In periodes van grote droogte komt het m.n. in de zomer voor dat de toevoer van water voor kortere of langere tijd (per dag) in een dorp wordt afgesloten. Ook de toevoer van elektriciteit kan bij calamiteiten wel eens enkele uren stagneren. Wij kunnen hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.

11. Aansprakelijkheid

Gedurende het verblijf is de huurder aansprakelijk voor de woning, de inrichting en alle zaken die tot het gehuurde object behoren. Eventuele door de huurder of medehuurders aangerichte schade moet terstond aan de eigenaar of contactpersoon gemeld worden en dit wordt dan verrekend met de borg. Indien de borg de schade niet dekt, moet de betaling van de schade gebeuren voor het uitchecken. Vóór uw vertrek mag de eigenaar of de contactpersoon de accommodatie controleren. Wij kunnen geen aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid aanvaarden voor schade of ongemakken in welke vorm dan ook en door welke oorzaak dan ook ontstaan, voor de huurders of anderen die zich in of bij het gehuurde huis bevinden.

Automatische acceptatie huurvoorwaarden:

Door het betalen van de borg of een deel van de huursom gaat U automatisch akkoord met onze huurvoorwaarden.